BATTONYAI HORGÁSZTÓ  - Békés megye

Elérhetőség +36306391835 vagy +36306391833 godrosok@gmail.com

Jegy Árak
 
Menü
 
Link ajánló
 
Látogatotság
Indulás: 2006-12-20
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv
[19-1]

2012.05.09. 08:00 Idézet

Köszönöm a verset  : /gindex.php?pg=35050101

  Tisztelt Tóth és Lukács Úr!

        Örülök, hogy továbbra is \"él a Gödrösök\". Az e-mail-címükre elküldöm a
\"Battonya\" című versemet a közelgő városnap alkalmából. A versben a
Gödrösök is benne van (Hol a Szárazér a Maros vizét hozza, És a Gödrösök a
házak falát adta,  ...). A vers tulajdonképpen Battonya közel ezeréves
történetét is átfogja. Ajánlom a Vendégkönyvbe (amennyiben felrakható).
Legközelebb elküldöm a \"A mi utcánk\" (Köztársaság út, 1950-es, \'60-as
évek) történetét.


2012.05.08. 23:01 Idézet

Tisztelt Tóth és Lukács Úr!

Örülök, hogy továbbra is "él a Gödrösök". Az e-mail-címükre elküldöm a "Battonya" című versemet a közelgő városnap alkalmából. A versben a Gödrösök is benne van (Hol a Szárazér a Maros vizét hozza, És a Gödrösök a házak falát adta,  ...). A vers tulajdonképpen Battonya közel ezeréves történetét is átfogja. Ajánlom a Vendégkönyvbe (amennyiben felrakható). Legközelebb elküldöm a "A mi utcánk" (Köztársaság út, 1950-es, '60-as évek) történetét.

További szép napot!

Dr. Czuth László (született és élt a Köztársaság út 56. számú házban) 

 


2011.06.18. 07:48 Idézet

TISZTELT ELNÖK ÚR,
TISZTELT HORGÁSZOK,
ÉS MINDENKI, AKI EZT A SZÉP SPORTOT SZERETI!

NAGY ZOLTÁN PREPARÁTOR VAGYOK. A KÖZELMÚLTBAN VÉLETLENÜL EGY HORGÁSZ OLDAL
FÓRUMJÁRA TÉVEDTEM, AHOL ÉPPEN A HALFEJEK HÁZILAGOS KIKÉSZÍTÉSÉRŐL ESETT
SZÓ.
MEGDÖBBENVE OLVASTAM, AMIT A HORGÁSZOK EGYMÁSNAK „JÓ
TANÁCSKÉNT” ÍRTAK.
ÉPPEN AKKOR EGY KOLLÉGÁM IS HOZZÁSZÓLT A TÉMÁHOZ, ÉS NAGYON LETEREMTETTE A
FÓRUMOZÓKAT.
SZERINTEM EZZEL EGYIK FÉL SEM JUTOTT EGYRŐL A KETTŐRE.
EZÉRT DÖNTÖTTEM ÚGY, HOGY INDÍTOK EGY HONLAPOT EBBEN A TÉMÁBAN.
www.halfejkikeszites.hu
SEGÍTENI SZERETNÉK ABBAN, HOGY A HORGÁSZOK MINÉL SZEBB TRÓFEÁKKAL
BÜSZKÉLKEDHESSENEK, UGYANAKKOR,  EZ NE IS KERÜLJÖN NEKIK SOKBA.

TISZTELETTEL KÉREM ÖNT ARRA, HOGY JUTTASSA EL EZT A CÍMET AZ EGYESÜLET
TAGJAINAK.
ÚGY ÉRZEM, KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓKAT, HASZNOS TANÁCSOKAT TALÁLHATNAK ITT.
EZ A TÉMA VAGY ÍGY, VAGY ÚGY, MINDENKIT ÉRINT.

A SEGÍTSÉGÉÉRT CSERÉBE, FELAJÁNLOM ÖNNEK, HOGY AZ EGYESÜLET IRODÁJÁNAK
DÍSZÍTÉSÉRE, KIKÉSZÍTEK ÖNÖKNEK  EGY TETSZŐLEGES  FAJTÁJÚ  ÉS  MÉRETŰ
HALFEJET,  ANYAGÁRBAN.
(Elegendő erre az e-mailre hivatkozni.)

TÜRELMÉT, FIGYELMÉT, ÉS A SEGÍTSÉGÉT KÖSZÖNÖM,
                                          KÍVÁNOK MINDENKINEK JÓ
HORGÁSZATOT ÉS NAGY HALAKAT!

                                                                          
           TISZTELETTEL:  NAGY ZOLTÁN
                                                                          
                                       PREPARÁTOR, DERMOPLASZTIKUSGyula, 2011-06-15
 


2009.06.25. 20:33 Idézet

remelem meg enis fogok egy ket hallat ott battonyan mert a multkor nem sikerult de mivel jo benyomasom volt a torol es a fonokis baratsagos volt velunk igy tehat minden ok. megyunk most  hetvegen is remelem.udv torma ferencz kisiratosrol.minden kedves horgasznak.


2009.05.07. 22:00 Idézet

 

Tisztelt Tóth és Lukács Úr!

Örülök, hogy újabb lehetőségekkel bővült a a horgászhely. Május 30-án a városnapon 45 éves érettségi találkozónk lesz Battonyán. E napon 14.00-kor a városi könyvtárban könyvbemutatót is tartok: "A magyar kartonai rádiófelderítés története" című könyvről. A könyv társszerzője vagyok. A bemutatóra tisztelettel meghívom Önöket (tiszteletéül annak, hogy gyermekkori játszóterünkből - amely igen-igen lepusztult volt - ismét élő Gödrösököt varázsoltak).

A tóhoz május 31-én szeretnénk (tervezzük) lemenni (családostól), remélem belefér a programba.

Kérdezem, hogy van-e Önöknél étkezési lehetőség (pl. halászlé, rántott hal stb.)?

Remélem találkozunk Battonyán!

Tisztelettel dr. Czuth László (szül. Battonya, Köztársaság út 56.)

 

 

 


2009.04.30. 19:21 Idézet

Egyik horgásztársunk küldte ezt a levelet .Úgy érzem ennek itt a helye

       Tisztelt Laci es Lajos ur!

Nemtudom melyik email-t kapjak meg mivel mar irtam a masik cimukre is,nagyjabol csak annyit akartam megkoszonni joindulatukathogy betudtam meg iratkozni magukhoz evi berlettel miutan egy evig nem voltam sajnos csaladi problemaim vegett de most Vasarnap voltam horgaszni maguknal eloszor es tulajdonkeppen ezt szeretnem kozolni magukkal es esetleg masokkal is azt amit tapasztaltam szemelyesen egy kihagyott ev utan a fejlodest amiben reszesult a horgaszto nagy meglepetes volt,az uj 2 to beinditasa,a Bar epulet befejezese W.C.-vel,vizzel terrasszal,asztalokkal,padokkal es a kis bufe sokat mond,gondolom nem konnyu ezt mind veghez vinni de nekunk pecazoknak es termeszetbaratoknak sokat jelent tudvan azt hogy maguknak is milyen erofeszitesukbe kerult ugy anyagilag mint szemelyesen is.Meg csak azt akartam mondani ami kellemes meglepetes volt,hogy a 12 autobol 9 Erdelyi volt.Tehat en csak ezt akartam koztudomasra hozni ami erofeszitessel letrejott eleg hamar,de lenne egy eszrevetelem is,azt a300m-es bekoto utat ha kicsit rendbe lehetne tenni meg jobba tenne a tavak megkozeliteset.Tehat gratulalok minden O.K.az en szempontombol es megvagyok gyozodve hogy mas is ertekeli az ottaniakat,udvozlettel Andras Aradrol!
29.04.2009.

2009.03.01. 11:23 Idézet

VÉGRE!!!

Van valami kikapcsolódás olyan helyen ami teljesen el van zárva a külvilágtól!!!

HAJRÁ!!!

üDVÖZLETTEL:   SZabó Mária


2009.02.24. 06:49 Idézet

Köszönöm a dicsérő és bátorító szavakat.Sajnos sokan nem így látják mint Ön.Ezt úgy látja némelyik ember,hogy "ezek gyors megakarnak belőle gazdagodni",de egy iyen terület rendbetétele és ráadásul mindent önerőből nem igazán jelentheti ezt.Én azt sajnálom ,hogy eleve hogy hagyták ezt a temészeti kincset idáig sűlyedni.Hallottam valamikor majálist is rendeztek itt.És ha lehetne egy nagy kérés ahogy írta ," én alig egy hónapja vetettem papírra "A mi utcánk" akkori történetét"ha lehelne belőle kapni akkor szívesen feltenném a honlapra hogy megismernék a történetét pontosabban egy ottlakó szemével is.

Tisztelettel:Tóth Lajos tógazda


2009.02.24. 01:28 Idézet

Itt folytatom. Jómagam a Gödrösök partján laktam, a dombegyházi úton  (Köztársaság út 56.). A kert lába ma alig van 20 - 30 méterre az új medertől. 1997-ig ide jártam haza. Akkor eladtuk. Mindig nagy szomorúság töltött el amikor otthon voltam, és láttam, hogyan válik szemétteleppé  egykori "birodalmunk".  Az akkori Gödrösök történetét, mint gyermekkorunk paradicsomát az elmúlt években megírta Takács Dezső, én alig egy hónapja vetettem papírra "A mi utcánk" akkori történetét (érintve a Gödrösököt is).

Most az öröm tölt el, látva, olvasva a változásokat. Május 30-án Battonyán tartjuk a 45 éves érettségi találkozót, akkor feltétlenül kilátogatok Önökhöz.

Hogyan találtam meg a honlapot?  Ma (Tiszafüreden élek) halat hoztak a barátaim, így rákerestem az interneten a halakra, mígnem a legjobb információhoz itt jutottam, és csak csodálkoztam. Ezt követően mindent megnéztem és elolvastam. Az egyik fényképen a volt kertünk 80%-a rajta van (a ház éppen lemaradt).

Most írjuk Fejes István barátommal Battonya közel 1000 éves történetét. Biztosan benne lesz a Gödrösök is, örülök, hogy pozitívumot is írhatunk róla.

További szép napot kívánok! 

Tisztelettel a battonyai születésű dr. Czuth László Tiszafüredről.

Ui.:  dr. Papp Zolit tisztelettel üdvözlöm!

 


2009.02.24. 00:49 Idézet

Tisztelt Lukács László és Tóth Lajos!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Mindenek előtt gratulálok, hogy a szeméttelepből létrehozták ezt a horgászparadicsomot, és kitartást kívánok a működtetéséhez.

De kezdjem az elején. Az első két sorból valószínűleg már kiderült, hogy sok évet - a gyermekkoromat - töltöttem Battonyán, pontosabban Battonyán születtem 1946-ban, s itt éltem 1964-ig, a gimnázium befejezéséig. Az '50-es, '60-as években a mienk volt a Gödrösök, és akkor még csodálatos volt. Kristálytiszta mély (4-5 m) víz, zöld pázsit, vízi madarak sokasága. Csodálatos fürdési, horgászási, játszási, télen korcsolyázási lehetőség.   Mi - érts ezalatt öt-tíz tó környéki srácot Talpai István, Takács Dezső (volt polgármester), Medve Mihály, Magyar Pál, jómagam és még néhányan - a Gödrösökben "éltük le az életünket", vagyis naponta itt voltunk télen-nyáron.

Jómagam


2008.01.24. 13:27 Idézet

Kedves Barátaim!

Hihetetlen örömmel vettem tudomásul, hogy azt az elhagyott városszéli területet, ahol én az első halaimat fogtam (l958-1961között), napjainkban jó érzékkel megáldott emberek kulturálttá tették. Nosztalgiával gondolok ma is azokra a kedves napokra, amikor a Puskin útcából a dombegyházi utat keresztezve megérkeztem a gödrösökbe. Évtizedek óta nem jártam Battonyán, de a honlapról hihetetlen fejlődést tapasztalok. Bízom benne, hogy talán még ebben az esztendőben meglátogathatom kultúrálttá vált ősi horgászhelyemet és ismét élményekkel távozhatok onnan. Gratulálok, és további sikereket kívánok az akkori zeneiskola alapító növendéke (Sutya Iván ig., Kecskeméti János hegedű tanár stb.) a Malinovszkij u. 34-ből.

Szívélyes üdvözlettel : Dr. Papp Zoltán 

 

 


2007.04.19. 11:28 Idézet

Kedves Lukács László és Tóth Lajos!

Ebben a mai kissé, mit kissé, nagyon is zűrzavaros világban nagyon jó látni, hogy az ott hagyott senki vizéből, ami csak  egy koszos gödör volt, működő horgászvizet varázsoltatok. Ha valakinek nem tetszene, mert fizetni kell érte az megérdemeli, hogy ne horgásszon, főleg ott, ahol a megvan a lehetősége a biztos halfogásra. Annak azt üzenem jöjjön velem a sbesre és majd meglátja, hogy onnan milyen szákkal ér haza. Véleményem, hogy próbáljatok meg ingyen reklámkeresőben elhelyezni a linketeket, mert akkor sokkal többen kattintanak, majd az oldalatokra. Ha bármiben segíthetek szóljatok, vagy üzenjetek nekem. Üdvözletem a szomszéd várból, mezőkovácsházáról: csavargó

( a GES-el fogok azon a területen egy kicsit bóklászni és megnézem jobban a vizet közelről)


2007.04.04. 11:05 Idézet
Szóval-csavarogtam és hozzátok jutottam el, csak innen a szomszédból, Mezőkovácsházáról. Regisztráltam nálatok és viszem a linketeket az oldalamra. Üdv. csavargó

2007.02.25. 08:31 Idézet
Pár gondolatban a előbbi bejegyzéshez. "Minden mindenkié és mégis senkié, régen lehetett ott fürdeni, oda jártak a szerelmesek és a haverok, hobbipecások, akiknek öröm volt egy két kárász is, ma próbálják meg kitenni oda a lábukat" Bárki jöhet nyitvatartási idő alatt,nem kell hogy horgász legyen.Azért azt nemtudom miért volt jó volt pl.a szerelmeseknek kijönni ide régen mikor mindenki ide hordta a szemetét, talán egy valamiért amiről mondjuk XXXoldalon lehetne beszélgetni, no meg egy másik dolog mi tettek érte hogy megőrizzék a tisztaságát. Amikor megvettük nem igy nézett ki ezt biztosan Ön is tudja,(mert írásából ítélve helybélinek gondolom) azóta több milliót költöttünk a formálásra.Nemtudom Ön mennyire jártas ezekbe a dolgokba ,de biztos a laikus ember kitudja számolni,hogy a horgásztatás nem egy nagy profitot hozó üzletág, főleg itt békésmegyében."Fejlesztés??"ehez csak azt tenném hozzá igenis be van tervezve,de saját erőből nehezen megy minden ,mert nem születtünk milliárdosnak és nagyon nehezen lehet iyesmire pályázni.Szerintem az emberek többsége aki ide kijön örömmel és megelégedettséggel távozik.A másik dolog meg az, hogy tudomásul kell venni az a világ megszünt ,hogy mindent ingyen lehessen használni.Üdvözlettel Luiggi ui:szívesen látom kint a tóparton egy privát beszélgetésre

2007.02.24. 01:57 Idézet

Minden mindenkié és mégis senkié, régen lehetett ott fürdeni, oda jártak a szerelmesek és a haverok, hobbipecások, akiknek öröm volt egy két kárász is, ma próbálják meg kitenni oda a lábukat. Fejlesztés??? : Hova lesz a világ ha már csak discóba és kocsmákba járhatnak az emberek.


2007.02.23. 16:29 Idézet
Jó az oldal!

2007.02.03. 23:38 Idézet
Köszönöm ,mondjuk Én a képek rovatot szeretném nagyon bővíteni,de azt majd főleg horgász szezonban tudom .Legalábbis remélem,hogy sok szép halat fognak majd a horgászok. Üdv :Luiggi

2007.02.03. 15:18 Idézet
Nagyon nincs mit fejleszteni királly az oldall!!!!

2006.12.23. 08:25 Idézet
Ide lehet írni az oldallal illetve a horgásztóval kapcsolatos kérdéseket ,észrevételeket.A honlap folyamatos fejlesztés alatt áll.Kérek mindenkit a vendégkövben ,a trágár ,sértő kifelyezések mellőzésére. 

[19-1]

 
.
 

 

.
 
Halfogások és képek
 
VIDEO
 

A nap vicce

Elérhetőség +36306391835 vagy +36306391833 godrosok@gmail.com


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!